Ontdekken of schrijven bij je past? Probeer de minicursus!

Ontdek hoe schrijven helpt bij verlies

Verlies, rouw, emotionele gebeurtenissen, ze raken jóu. In wie je bent, in hoe je je leven vormgeeft, in je dromen en verlangens, je toekomstperspectief. 

Schrijven is een krachtig middel om ruimte te geven aan al die gevoelens en emoties. Aangezien schrijven bij rouw en de pittige momenten in het leven mijn passie is én ik al veel effect van het schrijven heb mogen zien binnen de programma's en bijeenkomsten die ik organiseer, geef ik een live online workshop Schrijven Rondom Verlies.

Deze workshop is voor iedereen die al schrijvend wil ontdekken waar verlies raakt en hoe jouw verlangen naar leven met en ondanks verlies eruit ziet. 

 

Goed om te weten

  • De tijd die verstreken is sinds je verlies of de indrukwekkende levensgebeurtenis doet er niet toe. Je wilt er nog iets mee en dus kun je meeschrijven. 
  • Schrijfervaring is niet nodig. Dit gaat om ruimte geven aan dat wat er leeft in je hart.
  • Of je al eerder deelnam aan één van mijn programma's en gewoon weer eens tijd wilt maken voor het schrijven óf dat je nieuwsgierig bent naar wat schrijven kan betekenen en op deze manier eens wilt snuffelen: jij bent welkom!

 

Deze online workshop is voor bijna iedereen. Dit is níet voor jou als je:

  • Echt een hekel hebt aan schrijven
  • Niet bereid bent om de blik naar binnen te richten en te voelen en ervaren waar rouw, verlies of een gebeurtenis je raakt

 

Maar ik ga ervan uit dat jij dit juist graag wilt! Dus scroll naar beneden, lees wat je kunt verwachten en meld je vandaag nog aan.

Wat gaan we doen?

We gaan een dagdeel lang schrijven. En geloof mij, die tijd vliegt voorbij.

We maken kort kennis, ik vertel je iets over de kracht van schrijven en dan... aan de slag! 

In verschillende schrijfopdrachten bekijk je verlies, emotionele gebeurtenissen en de impact daarvan op je leven van verschillende kanten.

We kijken terug én we kijken naar de toekomst.

Je schrijft individueel, voor jezelf, dus er is alle ruimte om jouw zieleroerselen aan het papier toe te vertrouwen.

Daarnaast is er tussen de schrijfopdrachten door ruimte om te delen.
Neem je deel, dan ben je bereid om tussen de opdrachten door iets te delen. Dat hoeft níet te zijn wat je geschreven hebt. Maar het is fijn om met elkaar uit te wisselen hoe je het schrijven ervaart, wat het raakt, wat je opvalt. Zo vinden we bij elkaar een stukje (h)erkenning!

Wanneer?

Op dit moment staat de workshop op de volgende datum gepland:

  • Donderdag 11 mei 13.00 uur tot ca 16.00 uur

Wat anderen zeggen

"De schrijfmiddag over rouw en verlies bij Arianne was geweldig! Ze zette dwars door het beeldscherm een sfeer neer waarin ik me veilig voelde en kon openen. Openen naar mezelf en naar de anderen. Ik vond verder drie punten heel prettig in de workshop:

  • Arianne begeleidde de schrijfoefeningen zorgvuldig: een goede uitleg, rustige start met een kort meditatief moment en alle ruimte voor ieders schrijfervaring. 
  • Daarnaast gaf ze interessante informatie over de kracht van schrijven en hoe dat dan werkt.
  • Arianne luistert heel goed en heeft kennis van zaken. Voor iedereen had ze op maat gesneden tips, verdiepende vragen en warme aansporing.

Kortom: een aanrader!"

-Anneke-

 

Ik heb me voor de schrijfmiddag ingeschreven om te kijken of dat voor mij ook een manier is om dingen van mij af te schrijven. Want met een eerdere oefening kon ik niet uit de voeten, daar snapte ik niks van. Maar nu jij alles stap voor stap uitlegt met oefeningen erbij wordt het een stuk begrijpelijker. Je hebt ook een mooie en heldere manier van dingen te benoemen en de juiste vragen te stellen. Dit zijn wel activiteiten om vaker aan mee te doen. Het heeft me wel verder geholpen in mijn rouwproces.

-Annemargreet-

Doe mee

Je hebt niets anders nodig dan een vrije middag, een rustige ruimte, een internetverbinding en pen, papier, drinken en wat lekkers.

Met elkaar maken we er een fijne, maar vooral hele waardevolle schrijfmiddag van, helemaal gericht op jóu.

Voor slechts 47,- neem ik jou mee in de wereld van het schrijven, krijg je een dagdeel lang ruimte voor jouw rouw en ontvang je concrete handvatten om zelf verder te schrijven. Dit principe kun je namelijk altijd en overal toepassen. Tot slot weet je na deze workshop ook welke stappen jij te zetten hebt richting toekomst. Doe je mee?

Na je aanmelding ontvang je een bestelbevestiging. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een zoomlink. Zorg dat je het mailadres toevoegt aan je contactpersonen, zodat je de mail in je inbox ontvangt. Check zo nodig je spam.