Hoe laat je los wat je voor altijd wilt vasthouden?

Juni 2017. In mij groeit nieuw leven. Maar zojuist heeft de verloskundige met één opmerking duidelijk gemaakt dat dit leven zomaar heel kort kan zijn. Die ene opmerking is de start van een bijzondere zoektocht. Een zoektocht rondom het leven van het kindje dat in mij groeit. Een zoektocht naar wat kwaliteit van leven is. Een zoektocht naar wat liefde is, naar hoe je geluk definieert.

Bij die ene opmerking van de verloskundige begint een ontdekkingstocht, waarbij we ontdekken dat we in het leven nergens écht controle over hebben. Dat we onze kinderen niet bezitten, geen recht hebben op onze kinderen, maar enkel mogen ontvangen en ons hart mogen openen voor de indrukken die het leven ons wil geven.

Over onze zoektocht schreef ik het boek Zwarte Roze Wolk - Over liefde en loslaten. Je reist met ons mee, in al die momenten van intense blijdschap en hartverscheurend verdriet. Lees mee en laat je raken door de onvoorwaardelijke liefde die er tussen mensen -groot en klein- bestaat.

Op 2 november 2018, ruim 9 maanden na het overlijden van Aimée, publiceerde ik mijn boek Zwarte Roze Wolk - Over liefde en loslaten. Die avond genoot ik met volle teugen. 

Juist door het overlijden van Aimée lukte het me om weer te genieten. Want ik keek een zaal in vol mensen die zich hadden laten raken door haar verhaal. Familie, vrienden én betrokken professionals. De huisarts, de kindercardioloog, het hoofd van NICU, de maatschappelijk werker die ons begeleidde; allemaal waren ze aanwezig en vertelden ze hoe Aimée ook hun harten geraakt had. Zij hadden zich laten raken als mens. 

 

Die avond zag ik hoe Aimée de betekenis van haar naam, (ge)liefde, eer aandeed. Haar liefde leeft voort en verspreidt zich. Niet alleen door ons, maar ook door al die andere mensen die zich door haar lieten raken. En haar verhaal blijft zich verspreiden door Zwarte Roze Wolk - Over liefde en loslaten! Laat jij je ook raken?

Bestel Zwarte Roze Wolk - Over liefde en loslaten

In Zwarte Roze Wolk vertelt Arianne over haar zwangerschap vol tegenslagen. Een depressie verdrijft de roze wolk en de toekomst van haar kindje is onzeker. Is er kans op leven? Zwarte Roze Wolk verhaalt over het aangrijpen van hoop, het verleggen van grenzen en vooral over de onvoorwaardelijke liefde van ouders voor hun kind. Het boek is een ontroerend, eerlijk relaas in dagboekvorm. Het neemt je mee in de zoektocht naar geluk en laat je niet meer los.

Betalen kan via iDeal of een overboeking.
Afhalen is
 mogelijk op afspraak.