Download gratis het magazine voor vrouwen die rouwen

Heb jij te maken met verlies? Dan is dit e-magazine voor jou, vol artikelen over leven met en ná verlies. Met onder meer:

  • Wat rouw is en hoe normaal rouw is
  • Verschillende vormen van verlies
  • Schommelen tussen verlies & herstel
  • Kijk-, lees-  en luistertips
  • Waar is toch die handleiding?
  • Weer leven en geluk ervaren

Een gratis e-magazine om in te duiken, af en toe stukjes in te lezen, van A-Z te spellen, wat jij wilt.

Download 'm direct! Vul je gegevens in en de mail met het magazine ploft op je digitale deurmat. Als bonus ontvang je nog een mailserie, zowel over rouw als over hoe je kunt leren leven met en na verlies. Vaker inspiratie ontvangen of op de hoogte blijven van de agenda? Kies dan ook voor de inspiratiemail.

Waarom een magazine voor vrouwen die rouwen?

In 2022 rondde ik de opleiding tot rouwbegeleider af. Als eindproject koos ik iets wat bij mijn passie voor schrijven lag: het magazine werd geboren. Waarom voor vrouwen? Simpelweg omdat 99% van de mensen waarmee ik werk vrouwen zijn én ik van mening ben dat dit magazine daar het beste op aansluit. Is het dan niet te lezen voor anderen? O, zeker wel! Dus download gerust het magazine!

"Het einde van haar leven
zou niet het einde van
ons leven zijn"

Arianne Wennekes

Over Arianne

Hoi! Ik ben Arianne Wennekes, bijna 38 zomers jong en gecertificeerd rouwbegeleider.

Begin 2018 hield ik een bijzonder kind in mijn armen -onze tweede, een prachtig meisje- en keek hoe zij in mijn armen langzaam haar laatste adem uitblies. Daar veranderde alles. Ze overleed aan de gevolgen van een hartafwijking toen ze vier weken oud was. In die luttele weken leerde ze ons waar het leven over ging: aanwezig zijn, verbinden, genieten en jezelf en de ander liefhebben. Maar ook: grenzen stellen. Leven op jóuw voorwaarden, omdat het leven anders door je vingers glipt. Doodzonde.

Eén ding wist ik zeker: het einde van haar leven zou niet het einde van ons leven zijn. Integendeel.

Ik gooide veel in mijn leven om. Dat ging niet vanzelf, het vroeg tijd, aandacht en de nodige 'zelfarbeid'. Wel sta ik nu aan het roer. Ik geniet, verbind en heb lief en laat dat leidend zijn in de dingen die ik doe. Ik leef nu op míjn voorwaarden én ik wil het levende voorbeeld zijn dat er leven is na tegenslag, na de dood. Je laten zien dat je weer ten volle kunt leven en genieten en dat het mogelijk is om (weer) op te staan en te LEVEN. Mijn missie? Jou voorleven dat je dwars door tegenslag richting leven kan. Dat je daar zelf een stuk regie in hebt. En ik kijk dus graag met je mee waar jouw ruimte voor regie ligt, zodat leven voor jou ook echt LEVEN wordt.

Foto: Linse van Dijk