Nieuwsgierig? Start de minicursus Schrijven & Rouwen voor maar €27,-

Rouwcoaching

Jij kreeg te maken met verlies. Je mist iemand die een belangrijke plaats innam in jouw leven. Je gevoelsleven ligt overhoop, je dagelijks leven misschien ook wel. Hoe breng je weer orde aan in deze chaos? Hoe krijg je weer grip op je gevoel en op je leven? Hoe moet je je leven weer gaan leiden?

Je wilt meer dan het online programma Schrijf je Rouw. Jij zoekt een coach die met je meeloopt, die jou helpt een antwoord te formuleren op de vraag: hoe nu verder? Iemand die luistert, de volle aandacht heeft voor jouw verhaal, maar jou ook durft te spiegelen en inzicht geeft in je handelen. Zoek jij iemand die jou ondersteunt bij het zorgen voor jezelf en je ondersteunt bij het zetten van stappen in je nieuwe leven? Dan ben ik jouw rouwcoach.

Samen op weg

Als rouwcoach ondersteun ik jou in jouw proces. Rouwen is hard werken, dat weet ik uit ervaring. Het zet je leven op zijn kop en kan je overspoelen. Maar in dit proces krijg je ook een kans om jezelf en jouw leven opnieuw uit te vinden.

Mijn naam is Arianne Wennekes, 34 jaar oud, getrouwd en mama van twee kinderen. In 2007 studeerde ik af als verpleegkundige, waarna ik jarenlang werkzaam was in de zorg. Ik liet me in mijn leven veelal leiden door de 'mores' en door wat anderen zeiden. Met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een streven naar perfectie was ik met enige regelmaat overwerkt en miste ik het gevoel van regie over mijn leven. 

Tot ik drie jaar geleden een heel bijzonder kindje in mijn armen hield, onze tweede, een prachtig meisje, en keek hoe zij in mijn armen langzaam haar laatste adem uitblies. Daar veranderde alles. Ons kleine meisje overleed toen ze vier weken oud was aan de gevolgen van een hartafwijking. In die luttele weken leerde ze ons waar het leven over ging. Aanwezig zijn, verbinden, genieten en jezelf en de ander liefhebben.  

Sindsdien heb ik veel omgegooid in mijn leven. Dat ging niet vanzelf. Wel sta ik nu aan het roer. Ik geniet, verbind en heb lief en laat dat leidend zijn in de dingen die ik doe. Ik wil het levende voorbeeld zijn dat er leven is na tegenslag, na de dood, dat je weer ten volle kunt leven en genieten en dat het mogelijk is om (weer) op te staan en te LEVEN. 

 

Ook jij kunt deze kans aanpakken. Hoe? Dat onderzoeken we samen in jouw persoonlijke rouwcoaching. We ontdekken de stappen die jij kunt en wilt zetten en als coach ondersteun jou in dat proces. Samen loop je namelijk een stuk verder dan alleen.

Persoonlijke rouwcoach

Kies jij voor de combinatie Schrijf je Rouw en persoonlijke coaching? Dan haal jij het maximale uit jouw proces. 

  • Je doorloopt het online programma in 6 maanden
  • Je hebt toegang tot de maandelijkse online meeting, waarin je andere deelnemers ontmoet
  • Je ontvangt mijn begeleiding per mail
  • Je krijgt 6 individuele coachingssessies, waarin wij 1-op-1 aan de slag gaan met jouw vragen

Meer sessies gewenst? Dat kan altijd. Je boekt eenvoudig losse sessies bij.

Wil jij aan de slag met het volledige pakket? Start dan via onderstaande button het programma Schrijf je Rouw en kies voor de versie mét persoonlijke coaching. Wel wil ik je vragen vooraf een gratis kennismakingsgesprek te boeken, dan kunnen we ervaren of ik als coach de juiste persoon voor jou ben!

Losse coachingssessies

Schrijven niets voor jou, maar ben je wel op zoek naar een rouwcoach? Wil jij wel grip krijgen op jouw rouw en jouw verdriet? Wil je aan de slag met de vragen die het leven je nu ineens geeft en/of wil je leren om (andere) keuzes te maken in het leven? 

Ook dat kan. Schrijf je Rouw is geen verplicht onderdeel van de rouwcoaching. Je vraagt eenvoudig een coachingstraject aan door te mailen naar Arianne. Een coachingstraject bestaat uit zes sessies van een uur. Verlengen is mogelijk. Vooraf vindt altijd een intakegesprek plaats.

Kennismaken

Ik vind het fijn om eerst even kennis met je te maken, voor je start. Hier op mijn website vind je al van alles over mij en mijn programma's, maar wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan heel eenvoudig een gratis kennismaking in mijn agenda. Leg je vragen en twijfels bij me neer en we kijken wat ik voor jou kan betekenen en of wij bij elkaar passen! 

"Schrijf je Rouw heeft me ongelofelijk veel gebracht. 
De teksten zijn zo opgebouwd dat ze naar de opdracht toewerken, waardoor
je pen als vanzelf begint te schrijven en er onverwachte antwoorden
naar boven komen. Het was helpend. Nu kan ik weer verder, zonder het verlies
achter me te laten."

Op de hoogte blijven? Volg Arianne dan op Facebook en/of Instagram!