Ontdekken of schrijven bij je past? Probeer de minicursus!

Online workshop Schrijvend Rouwen

Rouw raakt. Rouw raakt jóu. In wie je bent, in hoe je je leven vormgeeft, in je dromen en verlangens, je toekomstperspectief. Rouw raakt zoveel van wie jíj bent.

Schrijven is een krachtig middel om ruimte te geven aan rouw. En aangezien schrijven bij rouw mijn passie is, en ik al veel effect van het schrijven heb mogen zien binnen de programma's en bijeenkomsten die ik organiseer, geef ik op maandag 20 februari van 13.00 uur tot 16.00 uur de online workshop Schrijvend Rouwen.

Deze middag is voor iedereen die al schrijvend wil ontdekken waar rouw raakt en hoe jouw verlangen naar leven met en ondanks verlies eruit ziet. 

  • De tijd die verstreken is sinds je verlies, doet er niet toe. De opdrachten steken zo in elkaar dat jij altijd mee kunt schrijven vanaf de plek waar je nu bent in het leven.
  • De relatie tot de persoon die je mist, doet er ook niet toe. Je rouwt. Je mist een dierbare. Iemand die belangrijk was. Dat is wat telt. Daarover schrijf je.
  • Schrijfervaring is niet nodig. Dit gaat niet om mooi schrijven, maar juist om ruimte te geven aan dat wat er leeft in je hart.
  • Of je al eerder deelnam aan één van mijn programma's en gewoon weer eens tijd wilt maken voor het schrijven óf dat je nieuwsgierig bent naar wat schrijven kan betekenen en op deze manier eens wilt snuffelen: jij bent welkom!

 

Deze online workshop is voor iedereen. Of nou ja, niet helemaal. Dit is níet voor jou als je:

  • Echt een hekel hebt aan schrijven
  • Niet bereid bent om de blik naar binnen te richten en te voelen en ervaren waar rouw raakt

 

Maar ik ga ervan uit dat jij dit juist graag wilt! Dus scroll naar beneden, lees wat je kunt verwachten en meld je vandaag nog aan!

Wat gaan we doen?

Zoals ik al schreef: we gaan een middag lang schrijven. En geloof mij, die tijd vliegt voorbij.

We maken kort kennis, ik vertel je iets over de kracht van schrijven en dan... aan de slag! 

In verschillende schrijfopdrachten bekijk je deze middag rouw en de impact daarvan op je leven van verschillende kanten.

We kijken terug, naar het heden én naar de toekomst.

Je schrijft individueel, voor jezelf, dus er is alle ruimte om aan dat papier toe te vertrouwen waar rouw jou raakt.

Daarnaast is er tussen de schrijfopdrachten door ruimte om te delen. Neem je deel, dan hoop ik natuurlijk dat je ook bereid bent om tussen de opdrachten door iets te delen. Over hoe je het ervaart, wat het raakt, wat je opvalt. Het is fijn om daarin bij elkaar ook een stukje herkenning te vinden!

Doe mee

Je hebt niets anders nodig dan een vrije middag, een rustige ruimte, een internetverbinding en pen, papier, drinken en wat lekkers.

Met elkaar maken we er een fijne, maar vooral hele waardevolle schrijfmiddag van.

Voor slechts 33,- neem ik jou mee in de wereld van het schrijven, krijg je ruimte voor jouw rouw én heb je hele concrete handvatten om hierna zelf verder te schrijven. Dit principe kun je namelijk altijd en overal toepassen. Doe je mee?

Na je aanmelding ontvang je een bestelbevestiging. Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een zoomlink. Zorg dat je het mailadres toevoegt aan je contactpersonen, zodat je de mail in je inbox ontvangt. Check zo nodig je spam.