Ontdek de kracht van schrijven na verlies

Jij verloor iemand die je dierbaar was. Verlies brengt je aan het wankelen. Rouw beïnvloedt alles. De wereld om je heen draait door, terwijl jouw wereld tot stilstand is gekomen. Wie ben jij temidden van die rouw? Wat doet het verlies met je? 

  • Schrijven schept orde. Het helpt je om je gevoelens te vangen, om gedachten woorden te geven.
  • Schrijven geeft je weer ruimte en meer rust in hoofd & hart.

Belangrijk is dat je zó schrijft dat je ook een laag dieper gaat, zodat je schrijft vanuit je hart en ontdekt waar de pijn zit, waar rouw je raakt en wat je nodig hebt om je leven opnieuw vorm te geven.  Ontdek zelf de kracht van schrijven.

Maak direct kennis met schrijven na verlies

Jij wilt weleens weten of en hoe dat precies werkt voor je, dat schrijven.

Maak in deze minicursus Schrijven & Rouwen laagdrempelig kennis met schrijven.

Ontdek in één maand tijd de kracht van schrijven bij rouw.

Je ervaart én voelt wat schrijven doet. Hoe het je hart raakt. Hoe dat wat in jou leeft zijn weg naar buiten vindt. 

Ervaar de kracht van schrijven bij rouw

Elke vijf dagen ploft er een mail op je digitale deurmat, boordevol uitleg over leven met rouw. Want hoe zit dat met rouwen? Waarom kost het zo onwijs veel energie? En hoe kan het zo'n impact hebben op je hele leven? Naast deze waardevolle informatie ontvang je in elke mail ook nog een video én natuurlijk een verdiepende schrijfopdracht. De mails volgen vijf thema's:

  1. Rouw is meer dan een verlies
  2. Een golf van emoties
  3. Omgaan met herinneringen
  4. Waarom rouwen energie kost
  5. Naar een nieuwe toekomst

Ik vertel je niet alleen iets over al die onderwerpen, jij duikt ook al schrijvend de diepte in om te ontdekken hoe dit bij jou zit.
Als bonus vertel ik je nadien ook nog iets over rouwen en zelfzorg, misschien wel het belangrijkste thema binnen rouw.

Je ontvangt in één maand dus heel veel waardevolle info, concrete en fijne schrijfopdrachten en alle tijd en ruimte om te ontdekken of schrijven voor jou werkt. En dat voor slechts 27,-!

"Bedankt voor de mooie, heldere, duidelijke opdrachten. Het helpt me woorden aan mijn gevoel te geven en accepteren dat ik die gevoelens en emoties heb en dat het vooral niet verwonderlijk is dat ze er zijn."

Direct aan de slag!

Voor de minicursus betaal je slechts 27,- Zo stap je makkelijk in en ervaar je een maand lang de kracht van schrijven rondom rouw. Na de minicursus  aan de slag met Schrijf je Rouw, het volledige programma? Je ontvangt het bedrag van de minicursus als korting op Schrijf je Rouw en je deelname is dus met terugwerkende kracht gratis. 

Bestel de minicursus vandaag nog via onderstaande button. Binnen één werkdag ontvang je de welkomstmail en een dag later ben jij al aan de slag met je eerste schrijfopdracht.

Over Arianne

Hoi! Mijn naam is Arianne, 36 zomers jong en werkzaam als coach, rouwbegeleider en tekstschrijver. Dankzij deze prachtige combi kan ik de kracht van schrijven inzetten via Schrijf je Rouw en binnen de begeleidingstrajecten. Daarnaast schrijf ik levensverhalen voor mensen die graag hun verhaal bewaren of dit ter verwerking op papier willen. 

Naast opgeleid rouwbegeleider ben ik ook ervaringsdeskundige. In 2018 namen wij afscheid van onze dochter Aimée. Als klein meisje van vier weken oud blies ze in onze armen haar laatste adem uit. Mijn hart scheurde in tweeën. Tegelijk voelde ik een oerkracht diep vanbinnen. Waar haar leven eindigde, veranderde het mijne volledig. Maar het zou niet stoppen. Ik wilde weer voluit leven. Genieten. Het vroeg me om dwars door alle pijn en verdriet heen te gaan. Dat deed ik, vaak ook schrijvend. En nu, vier jaar later, sta ik met trots en blijdschap weer vol middenin het leven.