Ontdekken of schrijven bij je past? Probeer de minicursus!

Minicursus Schrijven & Rouwen

Als je een dierbare verliest, staat je leven op zijn kop. Rouw beïnvloedt alles. De wereld om je heen draait door, terwijl jouw wereld tot stilstand is gekomen.

Wie ben jij temidden van die rouw? Wat doet het verlies met je? 

Schrijven schept orde. Het helpt je om je gevoelens te vangen, om gedachten woorden te geven.

Zo geeft het ruimte. Letterlijk. 

Hoe je dat doet? Natuurlijk kun je gewoon beginnen met schrijven. Maar schrijven wordt pas krachtig als je aan het schrijven een aantal principes toevoegt waardoor je een laag dieper gaat, je echt vanuit je hart gaat schrijven. Dat noem je ook wel therapeutisch schrijven of expressief schrijven. Ik help je op weg.

Maak laagdrempelig kennis met Schrijf je Rouw

In het online programma Schrijf je Rouw duik je zes maanden de diepte in. Maak nu laagdrempelig kennis met deze krachtige vorm van schrijven. In Schrijven & Rouwen ontdek jij in één maand tijd de kracht van schrijven bij rouw. Je ervaart én voelt wat schrijven doet. Hoe het je hart raakt. Hoe dat wat in jou leeft zijn weg naar buiten vindt. 

Ervaar de kracht van schrijven bij rouw

Elke vijf dagen ploft er een mail op je digitale deurmat, boordevol uitleg over leven met rouw. Want hoe zit dat met rouwen? Waarom kost het zo onwijs veel energie? En hoe kan het zo'n impact hebben op je hele leven? Naast deze waardevolle informatie ontvang je per mail ook nog een video én natuurlijk een verdiepende schrijfopdracht. De mails volgen vijf thema's:

  1. Rouw is meer dan een verlies
  2. Een golf van emoties
  3. Omgaan met herinneringen
  4. Waarom rouwen energie kost
  5. Naar een nieuwe toekomst

Als bonus vertel ik je nadien ook nog iets over rouwen en zelfzorg, misschien wel het belangrijkste thema binnen rouw. Je krijgt in deze maand dus heel veel waardevolle info, concrete en fijne schrijfopdrachten en alle tijd en ruimte om te ontdekken of schrijven voor jou werkt. En dat voor slechts €27,-!

"Bedankt voor de mooie, heldere, duidelijke opdrachten. Het helpt me woorden aan mijn gevoel te geven en accepteren dat ik die gevoelens en emoties heb en dat het vooral niet verwonderlijk is dat ze er zijn."

Stap met korting in Schrijf je Rouw

Weet jij na de minicursus zeker dat je aan de slag wilt met Schrijf je Rouw? Dan krijg je het bedrag van de minicursus als korting op Schrijf je Rouw. 

Direct aan de slag!

Voor de minicursus betaal je nu slechts 27,- Dat maakt instappen heel gemakkelijk. Zo ervaar jij een maand lang de kracht van schrijven rondom rouw.

Bestel de minicursus vandaag nog via onderstaande button. Binnen één werkdag ontvang je de welkomstmail en een dag later ben jij al aan de slag met de eerste schrijfopdracht.

"Ik wilde eerst de minicursus proberen, om te zien of de opdrachten niet te zweverig zijn. Dat was het helemaal niet. De opdrachten waren fijn, praktisch en nuchter, dus ben ik met alle vertrouwen in het grote programma gestapt.

- Deelnemer Schrijf je Rouw -

Over Arianne

Hoi! Mijn naam is Arianne, 35 zomers jong en werkzaam als rouwbegeleider en tekstschrijver. Dankzij deze prachtige combi kan ik de kracht van schrijven inzetten via Schrijf je Rouw en binnen de begeleidingstrajecten. Daarnaast schrijf ik levensverhalen voor mensen die graag hun verhaal bewaren of dit ter verwerking op papier willen. 

Naast opgeleid rouwbegeleider ben ik ook ervaringsdeskundige. In 2018 namen wij afscheid van onze dochter Aimée. Als klein meisje van vier weken oud blies ze in onze armen haar laatste adem uit. Mijn hart scheurde in tweeën. Tegelijk voelde ik een oerkracht diep vanbinnen. Waar haar leven eindigde, veranderde het mijne volledig. Maar het zou niet stoppen. Ik wilde weer voluit leven. Genieten. Het vroeg me om dwars door alle pijn en verdriet heen te gaan. Dat deed ik, vaak ook schrijvend. En nu, vier jaar later, sta ik met trots en blijdschap weer vol middenin het leven.