Maak kennis met de kracht van schrijven

Nieuwsgierig naar Schrijf je Rouw, maar durf je de stap naar het programma nog niet te zetten? 

Liever eerst proberen, ontdekken en voelen of schrijven ook echt bij je past?

Dat kan! Dankzij de minicursus Schrijven & Rouwen maak je kennis met Schrijf je Rouw én met Arianne.

"Ik wilde eerst de minicursus proberen, om te zien of de opdrachten niet te zweverig zijn. Dat was het helemaal niet. De opdrachten waren fijn, praktisch en nuchter, dus ben ik met alle vertrouwen in het grote programma gestapt.

- Deelnemer Schrijf je Rouw -

Ontdek zelf de kracht van schrijven 

In een kleine maand tijd ontdek jij de kracht van schrijven. Elke vijf dagen ploft er een mail op je digitale deurmat met wat info rondom rouw én een fijne, concrete schrijfopdracht. Zo krijg jij de tijd en ruimte om te ontdekken of schrijven voor jou werkt. De mails volgen vijf thema's:

  1. Rouw is meer dan een verlies
  2. Een golf van emoties
  3. Herinneringen
  4. Waarom rouwen energie kost
  5. Naar een nieuwe toekomst

Stap met korting in Schrijf je Rouw

Na de minicursus besloten dat je echt aan de slag wilt met Schrijf je Rouw? Aan het einde van de minicursus ontvang je een kortingscode en stap je met korting in Schrijf je Rouw.

Over Arianne

Mijn naam is Arianne, rouwbegeleider, tekstschrijver en het gezicht achter Schrijf je Rouw. 

De liefde voor schrijven is er mijn hele leven al. Tijdens mijn tweede zwangerschap startte ik een blog over de pittige zwangerschap van ons dochtertje Aimée. Vier weken na de geboorte overleed ze aan de gevolgen van haar hartafwijking. Ik bleef schrijven, dwars door het verliezen heen, op zoek naar hoe we weer een waardevol, mooi en gelukkig leven konden leiden zonder haar. Dat resulteerde in het boek Zwarte Roze Wolk - Over liefde en loslaten.

Het schrijven bleek mijn lijntje naar de buitenwereld én naar mezelf. Het hielp me grip krijgen op al die verschillende aspecten van rouw. Het hielp me ontdekken wie ík was in deze rouw en wat ik nodig had. 

Ik wilde die kracht van schrijven te delen. Een jaar later gaf ik een eerste training aan huis: Schrijf je Rouw was geboren. Inmiddels volgden al heel wat mensen de online variant én geef ik rouwbegeleiders in opleiding les in het inzetten van de kracht van schrijven.

Komende week al aan de slag!

Voor slechts 37,- schrijf jij een maand lang rondom rouw en ontdek je of deze methode bij je past. Uitproberen dus! Bestel de minicursus via onderstaande button. Binnen twee werkdagen ontvang je de welkomstmail en een dag later ben jij aan de slag met de eerste schrijfopdracht.