Laat je verhaal schrijven

Is je partner, kind, broer, zus of een van je ouders overleden en wil je jullie verhaal bewaren? Laat het opschrijven! Als tekstschrijver geef ik woorden aan jouw verhaal en als ervaringsdeskundige weet ik welke elementen belangrijk zijn om te bewaren.

Bewaar je verhaal

Als een dierbare overlijdt, wil je zijn of haar verhaal graag bewaren. Al die kleine momenten die ertoe deden. Al die details die het verschil maakten. Laat jullie verhaal -of het verhaal van jouw dierbare- opschrijven! Of je het nu bewaart voor jezelf of voor bijvoorbeeld je kinderen: laat verhalen niet verloren gaan. 

Als tekstschrijver geef ik woorden aan levensverhalen. Ons geheugen laat details vervagen, maar sommige dingen mogen niet vergeten worden. Wil jij jouw verhaal op papier zetten, maar is schrijven niet jouw ding? Laat mij jouw verhaal schrijven! In een gratis kennismakingsgesprek ontdekken we of ik de geschikte persoon ben om jouw verhaal op papier te zetten. In dat gesprek kun jij jouw wensen uiten en kijken we samen wat bij jou past en of wij bij elkaar passen.  

Hoe werkt het schrijven van jouw verhaal?

  1. In een gratis kennismakingsgesprek kijken we of ik de juiste persoon ben voor het schrijven van jouw verhaal.
  2. In een uitgebreid interview vertel jij jouw verhaal.
  3. Na het uitwerken ontvang jij een eerste versie.
  4. Jij geeft aanvullingen en wijzigingen aan mij door en levert foto's aan die passen bij het verhaal.
  5. Jij ontvangt een opgemaakte pdf met daarin het verhaal en de aangeleverde foto's. Indien gewenst ontvang je ook een gedrukt exemplaar.

 

Het laten schrijven van jouw verhaal is al mogelijk vanaf € 197,- Stuur een mail of boek een kennismakingsgesprek om alles te horen over de mogelijkheden.