Liefde voor leven door ruimte voor rouw

Gratis e-book Schrijf je Rouw

Nieuwsgierig naar Schrijf je Rouw, maar durf je de stap naar het programma nog niet te zetten? 

Wil je eerst wat meer weten, voelen of het bij je past en je verdiepen in het programma? Eens voorzichtig verkennen?

In het gratis e-book vertel ik je graag meer. Ik vertel je iets over rouw, over wat schrijven doet en kan doen, hoe het programma werkt en ik vertel je wie ik ben en wat je kunt verwachten van het programma. Meld je aan via onderstaand formulier en ontvang het e-book in je mailbox!

Wil je echt kennismaken met de kracht van schrijven? 

Misschien ben jij vooral nieuwsgierig naar hoe Schrijf je Rouw voor jou kan werken. Of het wel echt werkt. Misschien wil je vooral ontdekken hoe de opdrachten eruitzien en wat het schrijven op deze manier met je doet. Dan heb ik iets anders voor je, namelijk de minicursus Schrijven en Rouwen.

Voor maar €27,- ontdek jij in een kleine maand tijd de kracht van schrijven. Elke vijf dagen ploft er een mail op je digitale deurmat, met uitleg, theorie, video én schrijfopdracht. Zo krijg jij de tijd en ruimte om te ontdekken of schrijven voor jou werkt. De mails volgen vijf thema's:

  1. Rouw is meer dan een verlies
  2. Een golf van emoties
  3. Herinneringen
  4. Waarom rouwen energie kost
  5. Naar een nieuwe toekomst

Als bonus vertel ik je nadien ook nog iets over rouwen en zelfzorg, misschien wel het belangrijkste thema binnen rouw.

Stap met korting in Schrijf je Rouw

De minicursus kost dus slechts €27,- en bestel je via bovenstaande button. Binnen twee werkdagen ontvang je de welkomstmail en een dag later kun jij al aan de slag met de eerste schrijfopdracht! Na de minicursus besloten dat je echt aan de slag wilt met Schrijf je Rouw? Dan heb jij geluk: aan het einde van de minicursus ontvang je een kortingscode en stap je met korting in het programma!

Over Arianne

Mijn naam is Arianne Wennekes, halverwege de dertig, getrouwd en moeder van twee. Tot zover een heel normaal leven. Maar in januari 2018 kwamen wij in aanraking met de meest rauwe vorm van rouw toen we hoorden dat ons dochtertje, ons tweede kindje die net nieuw op deze wereld was, zou overlijden aan de gevolgen van haar hartafwijking.

Toen ze vier weken oud was overleed ze thuis in mijn armen. Naast het meest heftige, was dit ook het meest intieme moment van mijn leven. Pijn en liefde versmolten tot één gevoel, één emotie. 

Na haar overlijden gooide ik het roer om. Nu werk ik als tekstschrijver én (rouw)coach, schrijf levensverhalen voor mensen die een tegenslag in hun leven te verstouwen krijgen, maar ook weer opstaan, en daarnaast startte ik het prachtige online programma Schrijf je Rouw! Meer weten? Lees dan hier verder.