Zoek je (parttime) een praktijk- of kantoorruimte in Zwolle? Ben je een ondernemer in zorg of welzijn en toe aan een volgende stap? Wij verhuren onze gemeubileerde praktijkruimte in Zwolle ook aan andere zorg- en welzijnsgerelateerde aanbieders. Op dit moment is er ruimte voor een enthousiaste, betrouwbare medehuurder, die voor langere tijd één of twee dagen per week gebruik wil maken van onze mooie praktijk- en kantoorruimte.

Praktijkruimte Zwolle

Praktijkruimte vinden in Zwolle is niet eenvoudig. Zeker als het gaat om een grote ruimte, waar ook groepslessen of groepswerk gedaan kan worden. Wij verhuren onze praktijkruimte, zowel geschikt voor groepslessen van of groepswerk met 6-8 personen als ook voor het voeren van individuele gesprekken.  De ruimte waarin we werken is dusdanig groot dat het bestaat uit een kantoor- en gesprekshoek en een groepsruimte. 

We bevinden ons aan de Dr. Stolteweg 52 in Zwolle, op het Health Innovation Park (de Oosterenk), in gebouw Einstein. Dat is op steenworp afstand van de toe- en afrit A28. Jouw cliënten of bezoekers kunnen hier gratis parkeren.

De praktijkruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar met trap en lift. We hebben een eigen wachtruimte en beschikken over een eigen keukenblokje met koffie- en theefaciliteiten. De toiletten voor algemeen gebruik bevinden zich op dezelfde verdieping.

Verhuur praktijkruimte Zwolle

Als je bij ons wilt huren, dan krijg je een vaste dag (of vaste dagen) per week. Uiteraard gaat dit in samenspraak met de andere huurders. Per 1 september 2023 komen de maandag en donderdag beschikbaar. Wil je de ruimte op een andere dag of een ander tijdstip gebruiken, dan kun je bij de andere huurders informeren of er iets te ruilen valt. Ook in de avonden en weekenden is in overleg wat mogelijk. 

De huurprijs is afhankelijk van het aantal dagen dat je huurt. Je huurt een gemeubileerde ruimte inclusief WiFi en koffie- en theefaciliteiten. Gebruik van overige aanwezige materialen is in overleg.

Foto's praktijkruimte Zwolle

Hieronder zie je foto's van onze grote, mooi aangeklede ruimte. Ben jij geïnteresseerd, bereid te investeren in de groei en toekomst van jouw bedrijf en wil je meer weten? Neem per mail contact op met Gerdien en Irena.