Bedankt voor je interesse in schrijven!

Tof dat jij je wilt verdiepen in de kracht van schrijven. As we speak is een mail met daarin het gratis e-book naar jou onderweg. Niets gezien? Check dan even je spam.

Schrijven doet iets bijzonders met je in je rouwproces. Het geeft je inzicht, overzicht, grip en ruimte voor emoties. In het gratis e-book dat je zojuist hebt aangevraagd, vertel ik je alles over het programma en snuffel je aan het schrijven. Maar ik heb nog iets voor je.

Wil jij écht kennismaken met schrijven bij rouw?

Wil jij écht kennismaken met de kracht van schrijven en het programma zelf ervaren? Dan heb ik een hele toffe mogelijkheid voor jou! Met de minicursus Schrijven & Rouwen ga je zelf een kleine maand lang aan de slag met schrijfopdrachten en maak je dus heel laagdrempelig kennis met Schrijf je Rouw én met Arianne. Voor de twijfelaar die eerst wil testen of het programma écht past!

Ontdek de kracht van schrijven 

In een kleine maand tijd ontdek jij de kracht van schrijven. Elke vijf dagen ploft er een mail op je digitale deurmat, met uitleg, theorie, video én schrijfopdracht. Jij gaat direct al aan de slag met jouw rouw, jouw herinneringen en de manier waarop jij je leven weer vorm wilt geven.

Voor maar 37,ontvang jij een kleine maand lang vijf themamails met schrijfopdrachten. Ideaal om zelf te starten met schrijven en om kennis te maken met Schrijf je Rouw.

 

MAAK KENNIS VOOR MAAR 37,-!

 

Je ontdekt en ervaart de kracht van schrijven. Zo krijg jij de tijd en ruimte om te ontdekken of schrijven voor jou werkt. De mails en opdrachten volgen vijf thema's:

  1. Rouw is meer dan een verlies
  2. Een golf van emoties
  3. Omgaan met herinneringen
  4. Waarom rouwen energie kost
  5. Naar een nieuwe toekomst

Stap met korting in Schrijf je Rouw

Na de minicursus besloten dat je echt aan de slag wilt met Schrijf je Rouw? Aan het einde van de minicursus ontvang je een kortingscode en stap je met korting in het programma. 

Start komende week nog!

Druk op onderstaande button om je aan te melden voor de minicursus. Binnen twee werkdagen ontvang je een welkomstmail en een dag later kun jij al aan de slag met de eerste schrijfoefening!